A BEMOLUX Kft. általános bemutatása

 

Tevékenységünket 2001-ben kezdtük meg, amelyet a tulajdonos, Benedek Zsolt családi vállalkozásként alapított. Vállalatunk villamos nagy és kis kereskedelemre, kivitelezésre, tervezésre  és műanyag feldolgozásra specializálódott.

Cégünk székhelye Heves megyében, Gyöngyösön található, ahol kialakított villanyszerelési szaküzlet áll rendelkezésre mind a lakosság, mind a közületi vásárlók részére.

Üzletünkben udvarias, szakértő eladók igyekeznek kiszolgálni vásárlóink igényeit, ahol széles választékban megtalálhatóak villamosipari termékek.
Székhelyünkön rendeztük be irodaépületünket is, ahol villamos tervezési feladatok és kivitelezésekkel kapcsolatos napi eligazítások ,ügymenetek is történnek.

Telephelyünk Nógrád megyében Pásztón található, ahol a műanyag feldolgozó üzemünk működik.

Kiterjedt ügyfélkörünk, illetve referenciahelyeink sokrétűsége (költségvetési szervek, ipari vállalatok, magánszemélyek stb.) garancia arra, hogy Megrendelőink igényeinek maradéktalanul megfelelünk.

Kiemelten fontosnak tartjuk a szakmai utánpótlás meglétét, ezért – s hogy a jövő szakemberei gyakorlati tapasztalatokat szerezhessenek – Cégünk helyi szakképző intézménnyel együttműködve tanulószerződéses gyakorlati képzőhelyként is működik.


A BEMOLUX Kft. vezetésének és minden alkalmazottjának célja, hogy vevőinek megbízható, hosszú távon kiszámítható partnere legyen. Üzletpolitikánk alapeleme a jó szállító – megrendelő kapcsolat, az ügyfél-centrikusság.

Meggyőződéssel valljuk, hogy céljaink elérése nem lehetséges a mindent átszövő minőségügyi rendszerrel szabályzott működtetés nélkül.

 

Cégfilozófiánk alapjai:

  • Kiváló minőség biztosítása
  • Vevőink igényeinek kielégítése
  • Dolgozóink fejlesztése, továbbképzése

Kft. értékei:

  • Rugalmasság
  • Innováció
  • Elkötelezettség

 

Vevői észrevételek kezelése

Észrevételeiket, javaslataikat szívesen fogadjuk, illetve forduljanak hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: 0637/500-5001

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Villamos iparág  Műanyagfeldolgozás

 

 

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk cookie-kat (sütiket) és más követési megoldásokat alkalmaz, a felhasználói élmény javításához illetve a látogatottsági szokások méréséhez. Olvassa el a részletes Adatvédelmi tájékoztatónkat a 'További információ' gombra kattintva! Honlapunk tovább használatával a tájékoztatónkat tudomásul veszi.